Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta310g1115kcal40.3g216.8g6.5g10.8g
Leivinjauhe 11g19kcal0.6g4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 175g249kcal21.8g0.5g17.9g0g
Sokeri 270g1096kcal0g269.7g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g106g762kcal1.1g1.1g84.7g0g
Vesi159g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8.5g34kcal0g8.5g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 212g75kcal0.3g15.1g0.2g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6702kcal128.2g1031.4g218.6g30.2g
Valittu annoskoko1250g3351kcal64.1g515.7g109.3g15.1g
Annoskoko puolitettuna625g1676kcal32.1g257.9g54.7g7.6g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095