Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g564g620kcal135.3g0g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Margariini 80% keskiarvo28g200kcal0.1g0.1g22.6g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g470g517kcal14.1g15g47g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2776kcal303.8g48.2g157g6.4g
Valittu annoskoko1250g1388kcal151.9g24.1g78.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna625g694kcal76g12.1g39.3g1.6g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310486