Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g288g81kcal1.7g17.2g0.6g7.2g
Kananmuna kuorineen punnittu124g157kcal13.7g0.4g11.2g0g
Maksa naudan 691g906kcal127g40.2g25.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g288kcal0.4g0.4g31.6g0g
Sipuli (kuorittu)107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2921kcal288.4g126.6g138.4g18g
Valittu annoskoko1250g1460kcal144.2g63.3g69.2g9g
Annoskoko puolitettuna625g730kcal72.1g31.7g34.6g4.5g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310632