Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%621g1056kcal124.2g0g62.1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)101g202kcal4g35.3g3g0g
Korppujauho 39g142kcal4.1g29.1g0.4g2.1g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g311g419kcal9.3g12.1g37.3g0g
Kananmuna kuoreton 85g122kcal10.7g0.3g8.8g0g
Puolukka 93g36kcal0.4g6.3g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3955kcal305.4g166.2g224.2g9g
Valittu annoskoko1250g1977kcal152.7g83.1g112.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna625g989kcal76.4g41.6g56.1g2.3g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667