Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)632g796kcal119.5g21.5g25.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g197g551kcal35.4g1g45.2g0g
Sipuli 211g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Kuohukerma (Ingman)176g597kcal3.9g5.4g61.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4015kcal322.8g76g264.6g7.2g
Valittu annoskoko1250g2008kcal161.4g38g132.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna625g1004kcal80.7g19g66.2g1.8g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895