Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g441g3221kcal4.4g4.4g352.9g0g
Kananmuna kuoreton 647g923kcal80.9g1.9g66.3g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g59g232kcal1.1g57.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)21g2.1kcal0.3g0g0.1g17.5g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton71g226kcal16.3g7.4g14.7g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka12g47kcal0g11.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9302kcal206g164.8g868g35g
Valittu annoskoko1250g4651kcal103g82.4g434g17.5g
Annoskoko puolitettuna625g2326kcal51.5g41.2g217g8.8g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546