Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 290g221kcal5.4g44.9g0.6g2.9g
Porkkana 145g47kcal0.9g8.1g0.3g3.7g
Sipuli 58g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Paprika keltainen 29g8.7kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)174g226kcal31.3g3.8g10.6g0.2g
Vesi435g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi4.3g14kcal0.2g0.7g1.2g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g58g93kcal4.6g2.9g7g0.9g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g58g99kcal2g3.2g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1451kcal90.8g135.8g57.2g18.6g
Valittu annoskoko1250g726kcal45.4g67.9g28.6g9.3g
Annoskoko puolitettuna625g363kcal22.7g34g14.3g4.7g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964