Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 573g159kcal6.8g23.3g1.1g12g
Sipuli (kuorittu)143g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.5g0.2g2.3g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g358g466kcal75.2g0g14.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g72g22kcal0.7g2.9g0.2g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1445kcal172g80.8g33.2g33.8g
Valittu annoskoko1250g723kcal86g40.4g16.6g16.9g
Annoskoko puolitettuna625g361kcal43g20.2g8.3g8.5g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589