Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 12g105kcal0g0g11.9g0g
Naudan Sisäpaisti594g653kcal130.6g0.6g17.8g0g
Sipuli (kuorittu)95g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Chili paprika punainen53g21kcal1.1g4.8g0g0g
Sokeri 5.9g24kcal0g5.9g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 5.9g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g475g171kcal8.5g30.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2038kcal284.6g94.8g64.2g7.6g
Valittu annoskoko1250g1019kcal142.3g47.4g32.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna625g510kcal71.2g23.7g16.1g1.9g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313729