Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g84kcal0g0g9.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g23g79kcal4.7g0g6.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g187g52kcal1.1g11.1g0.4g4.7g
Kaali, valkokaali466g98kcal5.6g15.9g0.9g9.8g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto117g327kcal22.2g0g25.7g0g
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 373g826kcal65.3g0g63.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3105kcal199.6g60.4g228.2g31.2g
Valittu annoskoko1250g1552kcal99.8g30.2g114.1g15.6g
Annoskoko puolitettuna625g776kcal49.9g15.1g57.1g7.8g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158