Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g37g270kcal0.4g0.4g29.5g0g
Valkokaali keräkaali 615g171kcal7.3g25g1.2g12.9g
Jauheliha, sika-nauta 492g1090kcal86.2g0g83.7g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g37g35kcal0.4g6.7g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3174kcal190.4g72g229g28.2g
Valittu annoskoko1250g1587kcal95.2g36g114.5g14.1g
Annoskoko puolitettuna625g794kcal47.6g18g57.3g7.1g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326