Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g343g257kcal58.2g0g2.7g0g
Perunasipulisekoitus 500g428g291kcal6.8g63.8g0.4g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g214g128kcal2.1g9.6g8.6g1.3g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g257g77kcal5.1g7.7g1g6.4g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g8.6g19kcal1.5g1.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1544kcal147.4g165.2g27g15.4g
Valittu annoskoko1250g772kcal73.7g82.6g13.5g7.7g
Annoskoko puolitettuna625g386kcal36.9g41.3g6.8g3.9g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314556