Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 164g57kcal7.6g3.2g0.5g4.1g
Lanttu 47g14kcal0.5g2.2g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio 18g55kcal1.7g2.4g4.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)57g16kcal0.7g2.7g0.1g1g
Kesäkurpitsa zucchini 98g18kcal0.5g2.5g0.4g0.7g
Tomaattipyree, Pirkka25g20kcal0.8g4.7g0.2g0.2g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Seiti pakaste 245g190kcal43.1g0g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 573g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 11g101kcal0g0g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g967kcal111.8g39.4g37.4g14.8g
Valittu annoskoko1250g484kcal55.9g19.7g18.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna625g242kcal28g9.9g9.4g3.7g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160