Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g399g160kcal2g47.9g0.8g0g
Juuressose Pirkka 500g399g160kcal2.8g35.5g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 399g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g12g108kcal0g0g12g0g
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g36g101kcal6.8g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1067kcal24g168.8g43g0.4g
Valittu annoskoko1250g533kcal12g84.4g21.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna625g267kcal6g42.2g10.8g0.1g
Arvot/100g100g43kcal1g6.8g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315522