Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g524g3825kcal5.2g5.2g419.2g0g
Sokeri 149g603kcal0g148.4g0g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 466g1598kcal47.5g326g5.6g16.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g75kcal0g18.4g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)82g179kcal0.2g43.4g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g12598kcal107g1091.6g850g35.4g
Valittu annoskoko1250g6299kcal53.5g545.8g425g17.7g
Annoskoko puolitettuna625g3150kcal26.8g272.9g212.5g8.9g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591