Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 370g416kcal78.2g0g11.1g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Jauheliha porsaan 12%185g393kcal33.3g0g22.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 139g385kcal2.8g4.2g38.9g0g
Tomaattimurska, 1 prk185g50kcal1.1g9.8g0.4g2.6g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä46g144kcal5.1g0g13g0g
Juusto, mozzarella 46g121kcal8.6g0g9.4g0g
Soijakastike 14g8.4kcal0.7g1.3g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper185g648kcal22.2g131.5g2.6g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g14g89kcal0.2g0.4g9.9g0g
Rypsiöljy 9g82kcal0g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4700kcal305.8g299.8g233.8g7g
Valittu annoskoko1250g2350kcal152.9g149.9g116.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna625g1175kcal76.5g75g58.5g1.8g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315662