Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali657g139kcal7.9g22.3g1.3g13.8g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 175g399kcal33.3g0g29.8g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g44g4.8kcal0.4g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 66g182kcal1.3g2g18.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka66g54kcal2.2g12.5g0.7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1571kcal91g77.6g100.4g29.8g
Valittu annoskoko1250g786kcal45.5g38.8g50.2g14.9g
Annoskoko puolitettuna625g393kcal22.8g19.4g25.1g7.5g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051