Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g714g286kcal3.6g85.7g1.4g0g
Kaurahiutale 57g214kcal8.3g32.6g4.2g5.7g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton43g309kcal0g0g34.3g0g
Suola, annos 3g7.1g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)186g650kcal22.3g128.1g3.5g9.3g
Vehnäjauho puolikarkea 243g833kcal24.7g170g2.9g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4583kcal117.8g832.8g92.6g47g
Valittu annoskoko1250g2291kcal58.9g416.4g46.3g23.5g
Annoskoko puolitettuna625g1146kcal29.5g208.2g23.2g11.8g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844