Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen92g665kcal0.9g0.9g73.8g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g862g293kcal1.7g61.2g2.6g15.5g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g62g231kcal0.1g57.8g0g0g
Sokeri 105g425kcal0g104.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g49kcal0g12.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3877kcal22g585.2g155g36.6g
Valittu annoskoko1250g1938kcal11g292.6g77.5g18.3g
Annoskoko puolitettuna625g969kcal5.5g146.3g38.8g9.2g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748