Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi716g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g119g72kcal1.8g15.5g0.1g1.1g
Porkkana 95g31kcal0.6g5.3g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)191g57kcal1.9g7.6g0.8g0.4g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 95g211kcal16.7g0g16.2g0g
Basilika, tuore2.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g759kcal42.8g59.6g34.8g8.8g
Valittu annoskoko1250g380kcal21.4g29.8g17.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna625g190kcal10.7g14.9g8.7g2.2g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954