Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 547g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 205g250kcal43.6g0g8.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g68g19kcal0.4g4.1g0.1g1.7g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g137g34kcal5.7g5.7g0.1g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)96g335kcal15.3g61.3g2.5g5.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g86g239kcal16.2g0g18.8g0g
Ranskankerma Valio103g287kcal2.6g3.6g28.7g0g
Voi 6.8g50kcal0.1g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2439kcal168g149.8g128.8g14.8g
Valittu annoskoko1250g1220kcal84g74.9g64.4g7.4g
Annoskoko puolitettuna625g610kcal42g37.5g32.2g3.7g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318597