Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 338g154kcal1.7g27.7g0.7g13.5g
Peruna, keskikokoinen 60g254g152kcal3.8g33g0.3g2.3g
Vesi592g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g24g28kcal0.6g1.4g2.1g0.4g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit42g55kcal1.3g0.8g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g779kcal14.8g125.8g17.2g32.4g
Valittu annoskoko1250g390kcal7.4g62.9g8.6g16.2g
Annoskoko puolitettuna625g195kcal3.7g31.5g4.3g8.1g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318643