Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 351g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 373g1513kcal0g372.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton351g74kcal1.1g5.6g0g0.4g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g175g770kcal6.5g4.6g80.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4714kcal15.2g765.2g161.4g0.8g
Valittu annoskoko1250g2357kcal7.6g382.6g80.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna625g1179kcal3.8g191.3g40.4g0.2g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113