Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g180g256kcal54.1g0g3.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g134g38kcal0.8g8g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g124g74kcal1.9g16.1g0.1g1.1g
Vesi464g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit16g20kcal0.5g0.3g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g53kcal1.6g10.8g0.2g0.5g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g129g116kcal3.9g4.5g9g0.9g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g52g62kcal1.7g2.5g5.2g0g
Vihreä papu 103g33kcal2g4.2g0.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1363kcal133.8g95.8g46.4g17.6g
Valittu annoskoko1250g682kcal66.9g47.9g23.2g8.8g
Annoskoko puolitettuna625g341kcal33.5g24g11.6g4.4g
Arvot/100g100g55kcal5.4g3.8g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319939