Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 21g183kcal0g0g20.7g0g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Tomaattimurska 613g180kcal3.4g32.5g1.2g11.6g
Valkosipuli 15g17kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Pekoni, paistettu 130g671kcal21.4g0g66g0g
Vesi383g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 3.1g7.8kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2159kcal54.8g78.6g176.6g28.8g
Valittu annoskoko1250g1079kcal27.4g39.3g88.3g14.4g
Annoskoko puolitettuna625g540kcal13.7g19.7g44.2g7.2g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708