Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g263g158kcal26.3g11.3g0.8g0g
Sokeri 447g1815kcal0g446.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 232g330kcal28.9g0.7g23.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 205g704kcal20.9g143.6g2.5g7.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 38g140kcal7g4.2g8.2g11.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl53g474kcal0g0g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7342kcal166.2g1238g175.6g37.4g
Valittu annoskoko1250g3671kcal83.1g619g87.8g18.7g
Annoskoko puolitettuna625g1836kcal41.6g309.5g43.9g9.4g
Arvot/100g100g294kcal6.6g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920