Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 508g387kcal9.5g78.7g1g5.1g
Sipuli (kuorittu)122g33kcal1.6g5.8g0.2g2.1g
Paistijauheliha 10%203g345kcal40.6g0g20.3g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11g31kcal1g2g2.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 406g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1592kcal105.4g173g47.2g14.6g
Valittu annoskoko1250g796kcal52.7g86.5g23.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna625g398kcal26.4g43.3g11.8g3.7g
Arvot/100g100g64kcal4.2g6.9g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073