Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)98g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 18g156kcal0g0g17.7g0g
Paprikajauhe 1.3g4.2kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Linssi, punainen, Go Green196g638kcal47.1g96.2g2g23.5g
Vesi818g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g18g22kcal0.5g1.1g1.6g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g79g47kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Tomaattipyree, Pirkka20g16kcal0.7g3.7g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1825kcal102.4g233g44g54g
Valittu annoskoko1250g913kcal51.2g116.5g22g27g
Annoskoko puolitettuna625g456kcal25.6g58.3g11g13.5g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322442