Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g134g306kcal14.7g22.7g21.4g0g
Vesi727g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g189g113kcal2.8g24.6g0.2g1.7g
Lanttu 52g15kcal0.5g2.4g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala16g45kcal3.2g0.8g3.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g77g22kcal0.5g4.6g0.2g1.9g
Valio voi11g79kcal0.1g0.1g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1183kcal44.8g114.6g68g10.4g
Valittu annoskoko1250g592kcal22.4g57.3g34g5.2g
Annoskoko puolitettuna625g296kcal11.2g28.7g17g2.6g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484