Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)95g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Paprika, punainen48g12kcal0.4g2.2g0.2g1g
Kesäkurpitsa285g49kcal1.1g7.1g1.7g2g
Tomaatti 357g81kcal2g12.3g1.1g5g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g19g156kcal0g0g19g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g352g950kcal52.8g17.6g73.9g3.5g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g95g247kcal28.5g1.9g14.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3040kcal172g91.4g220.8g26.2g
Valittu annoskoko1250g1520kcal86g45.7g110.4g13.1g
Annoskoko puolitettuna625g760kcal43g22.9g55.2g6.6g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322799