Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g270g460kcal51.4g0g27g0g
Kananmuna kuorineen punnittu169g213kcal18.6g0.5g15.2g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g270g68kcal8.9g7.8g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)270g946kcal34.6g188.4g5.1g8.6g
Vesi, vesijohtovesi 203g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 68g22kcal0.4g3.8g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3416kcal227.8g401g94.8g20.6g
Valittu annoskoko1250g1708kcal113.9g200.5g47.4g10.3g
Annoskoko puolitettuna625g854kcal57g100.3g23.7g5.2g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322908