Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 870g251kcal8.7g40g2.6g15.7g
Vehnälese 13g30kcal1.7g2g0.6g4.9g
Vesi174g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g87g296kcal1.7g2.6g30.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu104g132kcal11.5g0.3g9.4g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g2.2g8.6kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1433kcal47.2g94g86g41.2g
Valittu annoskoko1250g717kcal23.6g47g43g20.6g
Annoskoko puolitettuna625g358kcal11.8g23.5g21.5g10.3g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060