Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g326g195kcal4.9g42.3g0.3g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g37kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Bataatti, kuorittu 65g53kcal1g11g0g2g
Palsternakka 33g21kcal0.2g3.8g0.1g1.5g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas33g91kcal6.2g0g7.2g0g
Vesi651g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 6.5g20kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu6.5g5.2kcal0.1g1.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g843kcal27.6g133.8g19g19.8g
Valittu annoskoko1250g421kcal13.8g66.9g9.5g9.9g
Annoskoko puolitettuna625g211kcal6.9g33.5g4.8g5g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097