Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)485g320kcal58.2g19.4g1.5g0g
Kananmuna kuoreton388g555kcal46.5g0g38.8g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%175g436kcal24.4g19.2g9.8g85.5g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit175g698kcal69.8g27.9g34.9g26.2g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.7g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g4.8g0.5kcal0.1g0g0g4.1g
Ruokasuola jodioitu 14g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4054kcal399.2g140.4g170g231.6g
Valittu annoskoko1250g2027kcal199.6g70.2g85g115.8g
Annoskoko puolitettuna625g1014kcal99.8g35.1g42.5g57.9g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188