Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 295g162kcal4.7g38.7g0.5g2.5g
Lihaliemikuutio Maggi16g44kcal1.4g1.1g3.6g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g163g329kcal23.6g1.6g23.6g0.2g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste173g43kcal1.6g8.3g0.5g5g
Vesi604g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1155kcal62.6g99.4g56.4g15.4g
Valittu annoskoko1250g577kcal31.3g49.7g28.2g7.7g
Annoskoko puolitettuna625g289kcal15.7g24.9g14.1g3.9g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324257