Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha210g349kcal39.9g0g21g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)420g105kcal4.2g23.1g0g5.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.8g0.1g1.6g
Sipuli 21g6.4kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.7g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai2.6g9kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g3.2g5.2kcal0.5g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g995kcal92g62.4g42.4g16.6g
Valittu annoskoko1250g498kcal46g31.2g21.2g8.3g
Annoskoko puolitettuna625g249kcal23g15.6g10.6g4.2g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325139