Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g301g661kcal32.2g1.8g51.1g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g451g257kcal6.3g55.9g0.9g0g
Vesi481g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g17g15kcal0.5g0.6g1.2g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1867kcal78g116.6g106.4g0.2g
Valittu annoskoko1250g934kcal39g58.3g53.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna625g467kcal19.5g29.2g26.6g0.1g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503