Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g522g157kcal24g10.4g1.6g8.3g
Herne 125g86kcal6.3g11.7g0.5g3.9g
Lime, kuorittu, annos 50g52g19kcal0.3g1.1g0.6g1.5g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g313g376kcal68.9g2.8g11g1.6g
Vesi209g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 29g258kcal0g0g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1791kcal199g52g85.8g30.6g
Valittu annoskoko1250g896kcal99.5g26g42.9g15.3g
Annoskoko puolitettuna625g448kcal49.8g13g21.5g7.7g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041