Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g357g1143kcal78.6g207.1g3.6g42.9g
Sokeri 357g1450kcal0g356.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 536g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5185kcal157.2g1127.8g7.2g85.8g
Valittu annoskoko1250g2593kcal78.6g563.9g3.6g42.9g
Annoskoko puolitettuna625g1296kcal39.3g282g1.8g21.5g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976