Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 435g483kcal94.2g0g11.3g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g24g22kcal0.7g0.9g1.7g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g87g24kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.2kcal0.6g1.1g0g0.1g
Vesi305g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 305g215kcal0.9g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1549kcal196g24g26.8g8g
Valittu annoskoko1250g775kcal98g12g13.4g4g
Annoskoko puolitettuna625g387kcal49g6g6.7g2g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327003