Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g120g539kcal9.2g81.4g19.1g4.3g
Suolapähkinä, taffel30g192kcal8.4g4.2g15.9g2.2g
Suklaa tumma 60g309kcal2.3g31.9g18.5g3.2g
Voi 30g217kcal0.4g0.1g24.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 299g500kcal22.4g12g38.9g7.8g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g104g135kcal13.6g0.3g8.6g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 36g102kcal5.6g0.1g9g0g
Sokeri 120g486kcal0g119.6g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 75g48kcal2.4g3.6g2.6g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g150g866kcal44.3g17.4g68.8g12.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 150g96kcal4.8g7.2g5.2g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen60g326kcal6.6g29.3g19.7g1g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g18g70kcal0g17.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7771kcal240g649g461.2g62.4g
Valittu annoskoko1250g3885kcal120g324.5g230.6g31.2g
Annoskoko puolitettuna625g1943kcal60g162.3g115.3g15.6g
Arvot/100g100g311kcal9.6g26g18.4g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882