Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 350g103kcal2g18.5g0.7g6.6g
Vesi419g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix126g113kcal1.3g26.4g0.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g32g6.3kcal0g2g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g25g95kcal0g23.7g0g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.4g4.3kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Basilika, kuivattu 1.4g3.6kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Paprikajauhe 8.4g27kcal1.2g1.5g1.1g3.1g
Paistijauheliha 10%280g475kcal55.9g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1655kcal121.6g145.4g61.2g21.8g
Valittu annoskoko1250g828kcal60.8g72.7g30.6g10.9g
Annoskoko puolitettuna625g414kcal30.4g36.4g15.3g5.5g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160