Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale463g602kcal83.3g10.2g28.2g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras247g790kcal34.1g143.2g7.9g20.2g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 131g341kcal35.4g0g22.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)386g232kcal3.9g17.4g15.4g2.3g
Sinappi 23g30kcal1g3.3g1.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3990kcal315.4g348.2g150.4g45.8g
Valittu annoskoko1250g1995kcal157.7g174.1g75.2g22.9g
Annoskoko puolitettuna625g998kcal78.9g87.1g37.6g11.5g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789