Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1067g373kcal10.7g72.5g5.3g14.9g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g80g242kcal15.2g0.2g20g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g23g48kcal0.7g0.7g4.7g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow20g50kcal0.1g1.5g5g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g53g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Oliiviöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1572kcal54.8g155g83.6g31.8g
Valittu annoskoko1250g786kcal27.4g77.5g41.8g15.9g
Annoskoko puolitettuna625g393kcal13.7g38.8g20.9g8g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094