Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 704g1375kcal131.5g0g95g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)211g380kcal40.1g0.2g23.2g0g
Kananmuna kuoreton 155g221kcal19.4g0.5g15.9g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g39g47kcal1g2.4g3.5g0.6g
Tomaattimurska 141g41kcal0.8g7.5g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4129kcal385.6g21.2g275.8g6.6g
Valittu annoskoko1250g2064kcal192.8g10.6g137.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna625g1032kcal96.4g5.3g69g1.7g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164