Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 12g37kcal0g9.1g0g0g
Keräkaali, 100g616g148kcal7.4g20.9g1.2g12.9g
Paistijauheliha 10%492g837kcal98.5g0g49.2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g23g21kcal0.7g0.8g1.6g0.2g
Paprika, punainen41g11kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.2g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Oliiviöljy 16g145kcal0g0g16.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2436kcal216.2g72g137.4g29.6g
Valittu annoskoko1250g1218kcal108.1g36g68.7g14.8g
Annoskoko puolitettuna625g609kcal54.1g18g34.4g7.4g
Arvot/100g100g97kcal8.6g2.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330436