Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g887g2615kcal133g0g230.5g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g177g64kcal1.6g11g0.4g5g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g177g43kcal3.5g6.4g0.4g0g
Suola, annos 3g5.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5443kcal276.2g34.8g462.6g10g
Valittu annoskoko1250g2722kcal138.1g17.4g231.3g5g
Annoskoko puolitettuna625g1361kcal69.1g8.7g115.7g2.5g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330624