Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g565g136kcal6.8g19.2g1.1g11.9g
Vesi, vesijohtovesi 283g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 7.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 71g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g283g509kcal53.7g0g33.9g0g
Siirappi 42g128kcal0g31.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1587kcal122.8g108g70.2g26.2g
Valittu annoskoko1250g793kcal61.4g54g35.1g13.1g
Annoskoko puolitettuna625g397kcal30.7g27g17.6g6.6g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052