Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi497g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 30g22kcal3.9g0.3g0.1g2.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)25g224kcal0g0g24.9g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl686g2332kcal96g439g21.3g37.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5156kcal199.8g878.6g92.6g79.6g
Valittu annoskoko1250g2578kcal99.9g439.3g46.3g39.8g
Annoskoko puolitettuna625g1289kcal50g219.7g23.2g19.9g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108