Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 136g87kcal0.7g16.1g0.5g6.1g
Peruna, vanha, kuorittu 153g117kcal2.9g23.7g0.3g1.5g
Porkkana 85g28kcal0.5g4.7g0.2g2.2g
Juuriselleri 68g21kcal0.9g3.1g0.1g2.1g
Sipuli 58g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 510g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g68g177kcal2g3.1g18.4g0.3g
Piparjuuri, annos 10g85g32kcal3.8g9.4g0.3g6.4g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g85g102kcal2g4.1g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1162kcal27g134.2g56.8g39.2g
Valittu annoskoko1250g581kcal13.5g67.1g28.4g19.6g
Annoskoko puolitettuna625g291kcal6.8g33.6g14.2g9.8g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767